Få mere information

Modtage mere information

Ønsker du at blive kontaktet for mere information i fremtiden?

Ønsker du i fremtiden at blive kontaktet, når der kommer investeringsejendomme, der passer ind i din investeringsprofil?

Så kan du gå ind på siden Kundedatabase og løbende finde nye attraktive ejendomme som vi har udvalgt.

Du kan også med fordel benytte dig af søgeagenten på Lokalebasen.dk. Når du har en søgeagent, vil du løbende blive holdt opdateret med lejemål, der matcher dine krav og behov. Dette værktøj har vist sig at være meget brugbart og effektivt for mange, der søger en ejendom. Søgeagenten er et stykke software, som helt automatisk udpeger udlejningsejendomme til dig, der matcher dine angivne kriterier. Du modtager e-mails på månedlig basis og skal derfor ikke være bange for unødig spam.

Hjælp os med at hjælpe dig

Vi forsøger hele tiden at være længst fremme som innovativ samarbejdspartner vedrørende udlejning af og investering i ejendomme. Ved at være aktive og synlige online formår vi at tiltrække mere end 70.000 besøgende om måneden, alle med interesse for enten erhvervsleje- eller salgsmål. Der tilbydes forskellige kategorier og aftaler, sådan at der kan findes et produkt som passer specifikt til dit behov.

Med mere end 200 samarbejdspartnere har vi samlet det hele ét sted, hvorved vi på alle måder kan tilbyde lokalesøgende de bedste muligheder for at finde de erhvervslejemål; inden for Kontor, Lager, Værksted, Kontorhotel, Co-working og Mødelokaler; som vores besøgende søger og ønsker. Ikke desto mindre står det klart, at vi var ingenting uden vores partnere, hvorfor vi altid er samarbejdsvillige og hjælpsomme. Vi tilbyder vores service, sådan at I kan hjælpe os med at hjælpe jer.

Uanset hvilke lokaler I har eller søger, og hvad end problemet er kan I altid få gratis hjælp hos os, både på telefon, mail og chat. Ved at oprette en søgeagent fremsender vi automatisk forslag som kan hjælpe dig i din søgende på erhvervsejendomme til salg eller til leje.

Opret en søgeagent