Køb/salg af ejendomme

Køb/salg af ejendomme

Står du og skal handle med investeringsejendomme?

Det viser sig ofte at være en god forretning at alliere sig med de rette samarbejdspartnere, når der skal handles udlejningsejendomme. Det er nemlig tit de faglige spidskompetencer, der er udslagsgivende for om en handel i sidste ende gennemføres.

Det er derfor, at vi hos os trækker på en lang række eksperter inden for selskabshandel, jura, lejeret, ejendomsfinansiering m.m. og har en dyb markedsindsigt og stor erfaring i håndtering af sagsforløb. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der kan tilpasses såvel købere som sælgere af udlejningsejendomme. Vores kompetencer og store netværk sikrer dig en optimal rådgivning, når du skal handle udlejningsejendomme.

Vi har specialiseret sig inden for følgende områder:

  • Hele Danmark: Kontor, butik, produktionslokaler, lager og logistik til salg og leje
  • Norden: Kontor, kontorhotel og Co-working.

Vores platform fungerer som køber- og sælgermægler på det danske og nordiske marked, og vores klienter tæller lige fra store internationale investeringsselskaber og pensionskasser til mindre private investorer.

Se udvalget af ejendomme

For at se et udpluk af de investeringsejendomme, der er til salg i Danmark kan du klikke på knappen til venstre herunder. Du kan også vælge at oprette en bruger på Lokalebasen og blive en del af Danmarks største database for udlejningsejendomme. Du vil herefter løbende modtage nye prospekter fra os.