Kategorier
All

Træk dine medarbejdere tilbage i virksomhedens erhvervslejemål med gode oplevelser

I de seneste år er hjemmearbejde blevet en fast del af mange medarbejderes hverdag. Nationale nedlukninger af samfundet tvang virksomheder til at sende deres medarbejdere hjem, og selv efter vi er vendt tilbage til normale tilstande, har mange holdt fast i hjemmearbejdet.

Der er dog stadig mange virksomheder og medarbejdere, som ønsker at have nogle dage om ugen i virksomhedens kontorlokaler. Men hvordan kan man som virksomhed gøre det mere attraktivt for medarbejderne at vende tilbage til deres arbejdsplads? Det kan du blive lidt klogere på i dette indlæg, hvor vi ser nærmere på forskellige oplevelser, som du kan give dine medarbejdere.

Skab sammenhold og samhørighed med faste begivenheder

En af de primære grunde til at mange medarbejdere savnede deres normale arbejdsdag under nedlukningerne, var fællesskabet på arbejdspladsen. Når man tager ind til virksomhedens kontorlokaler, får man adgang til et fællesskab, som man ikke kan finde derhjemme. Det giver en større følelse af at høre til, og det kan styrke både arbejdsglæde, trivsel og produktivitet.

En oplagt måde at lokke medarbejderne tilbage i virksomhedens erhvervslejemål på er derfor at skabe faste begivenheder på arbejdspladsen, som kan samle medarbejderne og øge fællesskabsfølelsen. Det kan gøres ved at arrangere ugentlige sports- eller spilarrangementer, hvor medarbejderne kan hygge sig sammen i forskellige konkurrencer. Det kan bidrage til fællesskabsfølelsen på arbejdspladsen og skabe bedre fysisk og mental trivsel.

Udforsk nye idéer og oplevelser med medarbejderne

Medarbejderne er ofte virksomhedens vigtigste ressource. De kan komme med inputs og nye idéer til forbedringer og løsninger, og de knokler hver dag for at skabe gode resultater.

For at tiltrække medarbejderne til virksomhedens erhvervslejemål kan man med fordel give dem nye oplevelser og friske idéer. Det kan f.eks. være med en ugentlig madoplevelse, hvor medarbejderne enten selv kan udforske nye opskrifter, eller hvor man smager på forskellig mad udefra. Så kan medarbejderne sammen udforske nye idéer og kulturer og samtidig styrke deres tilhørsforhold til virksomheden.

Gør det mere bekvemt at møde op i virksomhedens erhvervslejemål

Medarbejdere foretrækker at arbejde hjemmefra, fordi det bl.a. er mere bekvemt for dem i deres hverdag. Hvis du vil trække dine medarbejdere tilbage i virksomhedens erhvervslokaler, kan du derfor overveje, hvilke tiltag du kan indføre for at gøre det mere bekvemt for dem at møde op på arbejdspladsen.

Det kunne f.eks. være ved at tilbyde en ordning, hvor de har mulighed for at tage overskudsmad med hjem fra kantinen, så de kan spare tid på madlavning. Du kunne også overveje tiltag, som kunne gøre arbejdspladsen mere hjemlig og hyggelig. Du kan f.eks. indrette loungeområder, hvor medarbejdere kan slappe af i deres pauser.

Kategorier
All

Det voksende marked for co-working spaces i Aarhus.

I de seneste år har co-working spaces været meget populære i Aarhus. Den udvikling kan tilskrives det stigende antal freelancere, iværksættere og små virksomheder i byen, der søger efter alternative arbejdsrum, der kombinerer fleksibilitet, samarbejde og fællesskab. Aarhus, som en af Danmarks største byer og et centrum for innovation og kreativitet, har oplevet en betydelig vækst inden for co-working-industrien. 

Herunder er nogle af de vigtigste faktorer, der har bidraget til boomet:

  1. Stigende efterspørgsel: Aarhus har oplevet en stigende efterspørgsel på co-working spaces på grund af det skiftende arbejdsmiljø og det stigende antal af freelancere og iværksættere. Derfor er der løbende åbnet flere co-working spaces i byen for at imødekomme den store efterspørgsel. 
  2. Fleksibilitet: Co-working spaces tilbyder stor fleksibilitet, hvilket er meget attraktivt for mange arbejdstagere. Muligheden for at leje arbejdspladsen i kortere perioder uden at skulle binde sig til et langsigtet lejemål appellerer til både freelancere og virksomheder, der ønsker at skalere deres pladsbehov efter behov.
  3. Fællesskab og netværk: Co-working spaces skaber et miljø, hvor mennesker med forskellige baggrunde og kompetencer kan mødes og interagere. Det skaber også muligheder for samarbejde, vidensdeling og et større fagligt netværk. Mange co-working spaces i Aarhus arrangerer også begivenheder og workshops for at fremme fællesskab og faglig udvikling.
  4. Faciliteter og tjenester: Co-working spaces i Aarhus tilbyder moderne faciliteter og tjenester, der gør det muligt for arbejdstagere at være produktive og komfortable. Det kan omfatte alt fra højhastighedsinternet og mødelokaler til fælles køkkenområder og adgang til printer.
  5. Beliggenhed: Mange co-working spaces er strategisk placeret i centrale områder af Aarhus, hvilket gør dem lettilgængelige og attraktive for potentielle brugere. Nærheden til byens centrum og offentlig transport er en vigtig faktor for mange arbejdstagere, der søger efter et co-working space.
  6. Økosystem for iværksætteri: Aarhus har et stærkt økosystem for iværksætteri og innovation, hvilket tiltrækker mange unge iværksættere og startups til byen. Co-working spaces fungerer som en katalysator for denne udvikling ved at skabe et miljø, der fremmer samarbejde og vidensdeling mellem forskellige virksomheder og personer.

Nogle af de mest populære co-working spaces i Aarhus er:

  • The Workspace; beliggende i hjertet af Aarhus og tilbyder moderne faciliteter, et inspirerende miljø og en bred vifte af medlemsfordele
  • OpenHub; kendt for sit fokus på bæredygtighed og innovation. OpenHub tilbyder også et væld af netværksmuligheder og events
  • LaunchPad; et dynamisk co-working space, der fokuserer på teknologi og startups. LaunchPad har et stærkt støttende fællesskab og tilbyder mentorordninger og rådgivning.

Det voksende marked for co-working spaces i Aarhus afspejler byens dynamiske arbejdsmiljø og den stigende efterspørgsel på fleksible arbejdsrum. Med det brede udvalg af co-working spaces og de mange fordele, som de tilbyder, er det ingen overraskelse, at flere og flere vælger den arbejdsform. Aarhus forbliver en af landets mest attraktive destinationer for freelancere, iværksættere og virksomheder, der søger en moderne og fleksibel arbejdsplads.

Kategorier
All

Guide til vedligeholdelse og rengøring af kontorets olierede trægulve

Uanset om virksomheden har lejet eller købt kontorlejemål, er det vigtigt at passe godt på inventaret. Især gulvene skal vedligeholdes og rengøres på den mest hensigtsmæssige måde, hvis de skal se flotte ud i længst mulig tid. 

Gulve er udsat for meget snavs, skidt og slid, og derfor kræver gulvene fra tid til anden en kærlig hånd. Specielt hvis der er tale om olierede trægulve, og hvis virksomheden ønsker at holde gulvets flotte glød i mange år. 

Oliebehandlingen beskytter gulvene – men ikke for altid

Oliebehandlede trægulve er – som navnet indikerer – behandlet med olie. Her går olien ind og trænger ind i træet, hvorefter porerne mættes. Det betyder, at snavs og lignende ikke vil trænge ind i træet. Olien fungerer dermed som et beskyttende lag.

Men for at denne effekt skal blive ved med at fungere, skal gulvene oliebehandles fra tid til anden. Trægulvene må nemlig ikke tørre ud – gør de det, vil gulvet ikke længere være beskyttet på samme måde. 

Brug ikke universalrengøring 

Når gulvene skal vaskes, bør der ikke anvendes universalrengøring. Typisk er denne rengøring passende til mange aspekter, da denne type rengøringsmiddel går ind og affedter overflader. Dette er dog ikke hensigtsmæssigt ved olierede trægulve, da rengøringsmidlet i stedet vil opløse en del af olien. Dette udtørrer simpelthen trægulvet, hvorefter træet mister beskyttelsen. 

Virksomheden bør heller ikke anvende sæbespåner til at rengøre kontorets trægulve. Sæbespåner lukker gulvets porer, hvilket ikke er godt for levende materialer som træ. Her vil træets helt naturlige bevægelser nemlig hæmmes, hvilket kan resultere i revnet eller udtørret træ. 

Brug trærens uden høj pH-værdi

I stedet bør trærens anvendes til at rengøre de oliebehandlede trægulve. Trærensen må ikke have en høj pH-værdi, da dette kan risikere at misfarve træet. Til den almindelige rengøring kan virksomheden med fordel bruge natursæbe. 

Ved hver fjerde eller femte gulvvask anbefales det, at der anvendes oliesæbe. Her bliver gulvet nemlig rengjort, samtidig med at træet tilføjes olie. Inden trægulvet olieplejes, skal det vaskes i trærens. Herved er gulvet nemlig fri for skidt og snavs, og gulvet er helt klar til og modtagelig over for olien. Tør den overskydende oliepleje af med en bomuldsklud, der er ren.

Kategorier
All

Kontor i København K – find kontorlokaler i hovedstaden

Der er mange grunde til, at flere og flere virksomheder gennem årene har søgt mod vores vibrerende og travle hovedstad. Vil man være sikker på at være i centrum, hvor både kunder og andre spillere i branchen er bosat, vil et kontor med kontorplads i København K være det helt rette for jer.

Kontor i København K – der hvor det hele sker

Der er ingen tvivl om, at Danmarks travleste og største by er vores smukke hovedstad. Her er du sikker på at være i midten af alt virvaret, som kan give en spændende hverdag med alsidige oplevelser. Med kontorlokaler og kontorplads i København K vil I ikke kun blive naboer til andre spændende danske virksomheder, men også kunne være side om side med udenlandske, internationale virksomheder. 

Vælger I at leje en kontorplads og kontor i København K, vil I opdage, at huslejen kan være ret dyr. Dog er det ikke helt tilfældigt. Der bor over 630.000 indbyggere i vores hovedstad. Med kontorlokaler og kontorplads i København K er man altså sikker på at være i gåafstand for mange kunder. Er I en virksomhed med lokaler i Jylland og en stor vækst, kan det være en stor fordel for jer at udvide til hovedstaden, hvis I har kunder her. På den måde kan I være nær jeres kunder med kontorlokaler og kontor i København K. 

Mange flotte kontorlokaler i København K

Ud over at være en vibrerende by med over 630.000 indbyggere er den danske hovedstad også hjem til mange smukke omgivelser og arealer. Her er der altså mulighed for at få lokaler i flotte omgivelser, når I vælger at finde et kontor og kontorplads i København K. 

Find eksempelvis lokaler på Gothersgade, hvor der ikke er langt til en fyraftensbajer med kollegaerne eller rammer, som byder på udsigt ud over søerne. Med kontor og kontorlokaler i København K kan I få udsigt til travle gader fra jeres skriveborde eller ud over smukke søer og parker. Selvom hovedstaden i den grad emmer af storbyliv, er det også muligt at vælge jeres nye kontorplads og kontor i København K i roligere områder. 

Leder I efter Coworking Spaces eller kontorhoteller, er dette også nemt til at finde i hovedstaden. Under fanen ’Find nye erhvervslokaler’ kan I klikke jer videre til at finde lokaliteter for Coworking Spaces og kontorhoteller – både i vores vibrerende hovedstad eller andre steder i Danmark.