Kategorier
All

Træk dine medarbejdere tilbage i virksomhedens erhvervslejemål med gode oplevelser

I de seneste år er hjemmearbejde blevet en fast del af mange medarbejderes hverdag. Nationale nedlukninger af samfundet tvang virksomheder til at sende deres medarbejdere hjem, og selv efter vi er vendt tilbage til normale tilstande, har mange holdt fast i hjemmearbejdet.

Der er dog stadig mange virksomheder og medarbejdere, som ønsker at have nogle dage om ugen i virksomhedens kontorlokaler. Men hvordan kan man som virksomhed gøre det mere attraktivt for medarbejderne at vende tilbage til deres arbejdsplads? Det kan du blive lidt klogere på i dette indlæg, hvor vi ser nærmere på forskellige oplevelser, som du kan give dine medarbejdere.

Skab sammenhold og samhørighed med faste begivenheder

En af de primære grunde til at mange medarbejdere savnede deres normale arbejdsdag under nedlukningerne, var fællesskabet på arbejdspladsen. Når man tager ind til virksomhedens kontorlokaler, får man adgang til et fællesskab, som man ikke kan finde derhjemme. Det giver en større følelse af at høre til, og det kan styrke både arbejdsglæde, trivsel og produktivitet.

En oplagt måde at lokke medarbejderne tilbage i virksomhedens erhvervslejemål på er derfor at skabe faste begivenheder på arbejdspladsen, som kan samle medarbejderne og øge fællesskabsfølelsen. Det kan gøres ved at arrangere ugentlige sports- eller spilarrangementer, hvor medarbejderne kan hygge sig sammen i forskellige konkurrencer. Det kan bidrage til fællesskabsfølelsen på arbejdspladsen og skabe bedre fysisk og mental trivsel.

Udforsk nye idéer og oplevelser med medarbejderne

Medarbejderne er ofte virksomhedens vigtigste ressource. De kan komme med inputs og nye idéer til forbedringer og løsninger, og de knokler hver dag for at skabe gode resultater.

For at tiltrække medarbejderne til virksomhedens erhvervslejemål kan man med fordel give dem nye oplevelser og friske idéer. Det kan f.eks. være med en ugentlig madoplevelse, hvor medarbejderne enten selv kan udforske nye opskrifter, eller hvor man smager på forskellig mad udefra. Så kan medarbejderne sammen udforske nye idéer og kulturer og samtidig styrke deres tilhørsforhold til virksomheden.

Gør det mere bekvemt at møde op i virksomhedens erhvervslejemål

Medarbejdere foretrækker at arbejde hjemmefra, fordi det bl.a. er mere bekvemt for dem i deres hverdag. Hvis du vil trække dine medarbejdere tilbage i virksomhedens erhvervslokaler, kan du derfor overveje, hvilke tiltag du kan indføre for at gøre det mere bekvemt for dem at møde op på arbejdspladsen.

Det kunne f.eks. være ved at tilbyde en ordning, hvor de har mulighed for at tage overskudsmad med hjem fra kantinen, så de kan spare tid på madlavning. Du kunne også overveje tiltag, som kunne gøre arbejdspladsen mere hjemlig og hyggelig. Du kan f.eks. indrette loungeområder, hvor medarbejdere kan slappe af i deres pauser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *